Naslovna Obrazovanje Na Međuokružnom takmičenju u futsalu Negotincima srebro, Kladovljankama bronza

Na Međuokružnom takmičenju u futsalu Negotincima srebro, Kladovljankama bronza

464
0

Na Međuokružnom takmičenju srednjih škola u futsalu, održanom u Svilajncu, Negotinska gimnazija u muškoj i Srednja škola Kladovo u ženskoj konkurenciji ostvarili su odlične rezultate.

Ekipa Negotinske gimnazije, koju je vodio Saša Lukić, trener i nastavnik fizičke kulture u ovoj srednjoj školi, osvojila je u muškoj konkurenciji drugo mesto i srebrnu medalju na Međuokružnom takmičenju srednjih škola u futsalu u Svilajncu.

“U polufinalu smo pobedili Smederevaku Palanku, dok je u drugom polufinalu Kostolac pobedio Svilajnac. U finalu smo dali sve od sebe, ali je ekipa iz Kostolca zasluženo najbolja, momci igraju sjajno futsal. Hvala i mojoj ekipi na srčanosti i dobroj igri”, kaže Saša Lukić.

U ženskoj konkurenciji boje Borskog okruga branila je ekipa Srednje škole Kladovo koja je osvojila treže mesto pod mentorskim vođstvom nastavnika Ivana Radulovića.

Inače, tradicionalno takmičenje od opštinskog do državnog nivoa u svim sportskim disciplinama, u organizaciji Saveza za školski sport Srbije  i Ministarstva prosvete i ove godine okupio je brojne učesnike, a značajan doprinos u realizaciji programa školskog sporta dale su i osnovne i srednje škole sa teritorije opštine Negotin i Borskog okruga.