Naslovna Društvo Na Književnoj olimpijadi u Boru među najboljima i Negotinci: Milica Ćosić ide...

Na Književnoj olimpijadi u Boru među najboljima i Negotinci: Milica Ćosić ide na republičku smotru

529
0

Milica Ćosić, učenica sedmog razreda Osnovne škole “Vuk Karadžić“ putuje 12.maja u Sremske Karlovce gde će predstavljati opštinu Negotin i Borski okrug na Književnoj olimpijadi.

Tokom vikenda u Boru je održana Književna olimpijada za učenike našeg okruga. U kategoriji učenika sedmog razreda Milica Ćosić imala je najbolje rezultate i jedina iz Negotina stekla pravo da se takmiči na republičkoj smotri. Nju je za takmičenje pripremala Maša Milivojević, nastavnica srpskog jezika.

U istoj kategoriji Jelan Jović, učenik sedmog razreda Osnovne škole “Branko Radičević”, čiji je mentor nastavnica Bojana Đorđević sa 17 poena osvojio je drugo mesto, a Ivana Marković iz Osnovne škole “Vera Radosavljević” sa 16 bodova treće. Njen mentor je bila nastavnica Sanja Ilić.

U kategoriji učenika osmog razreda još jedna Negotinka zabeležila je na okružnoj Književnoj olimpijadi u Boru odlične rezultate. To je Anja Pavlović iz Osnovne škole “Vera Radosavljević”, sa mentorom Oliverom Mihajlović. Anja je u ukupnom plasmanu sa 16 poena osvojila treće mesto

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.