Naslovna Društvo Na Književnoj olimpijadi u Boru među najboljima i Negotinci: Milica Ćosić ide...

Na Književnoj olimpijadi u Boru među najboljima i Negotinci: Milica Ćosić ide na republičku smotru

583
0

Milica Ćosić, učenica sedmog razreda Osnovne škole “Vuk Karadžić“ putuje 12.maja u Sremske Karlovce gde će predstavljati opštinu Negotin i Borski okrug na Književnoj olimpijadi.

Tokom vikenda u Boru je održana Književna olimpijada za učenike našeg okruga. U kategoriji učenika sedmog razreda Milica Ćosić imala je najbolje rezultate i jedina iz Negotina stekla pravo da se takmiči na republičkoj smotri. Nju je za takmičenje pripremala Maša Milivojević, nastavnica srpskog jezika.

U istoj kategoriji Jelan Jović, učenik sedmog razreda Osnovne škole “Branko Radičević”, čiji je mentor nastavnica Bojana Đorđević sa 17 poena osvojio je drugo mesto, a Ivana Marković iz Osnovne škole “Vera Radosavljević” sa 16 bodova treće. Njen mentor je bila nastavnica Sanja Ilić.

U kategoriji učenika osmog razreda još jedna Negotinka zabeležila je na okružnoj Književnoj olimpijadi u Boru odlične rezultate. To je Anja Pavlović iz Osnovne škole “Vera Radosavljević”, sa mentorom Oliverom Mihajlović. Anja je u ukupnom plasmanu sa 16 poena osvojila treće mesto