Naslovna Hronika MUP zadovoljan radom policijskih uprava Bor i Zaječar

MUP zadovoljan radom policijskih uprava Bor i Zaječar

1032
0

U Policijskim upravama Bor i Zaječar smanjen je broj izvršenih krivičnih dela i povećan procenat njihovog rasvetljavanja.

Sastanak sa ministrom Stefanovićem; Foto: MUP Srbije

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović poslednjeg dana 2018. razgovarao je u Boru sa načelnicima Policijskih prava Bor i Zaječar i izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima na teritoriji koje pokrivaju ove uprave.

Sastanku sa ministrom Stefanovićem prisustvovali su, sa svojim saradnicima, načelnik Policijske uprave Bor Branislav Stojadinović, načelnica Policijske uprave Zaječar Sanja Dimitrijević, načelnik Regionalnog centra granične policije prema Bugarskoj Nenad Vučić, kao i načelnici odeljenja za vanredne situacije u Boru i Zaječaru Miodrag Marković i Branislav Matić.

Ministar Stefanović najavio je da će sa prvim danima Nove godine svim zaposlenima u MUP-u biti veće plate i najavio da će resorno ministarstvo nastaviti da ulaže u treninge i obuke kako bi policija bila još efikasnija u zaštiti građana u narednom periodu.

„Uveliko radimo i na projektu stanogradnje za pripadnike bezbednosnih službi koji će, po daleko povoljnijim uslovima od tržišnih, moći da kupe stanove. Takođe, započećemo i renoviranje onih policijskih stanica koje su trenutno u najlošijem stanju“ naglasio je Stefanović.