Naslovna Društvo MUP: Nagrade policajcima koji su rasvetlili zločin u Jabukovcu

MUP: Nagrade policajcima koji su rasvetlili zločin u Jabukovcu

1891
0

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović danas je novčanom nagradom darivao policijske službenike koji su rasvetlili četvorostruko ubistvo u Jabukovcu kod Negotina.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije

Ministar Stefanović istakao je da je nagrada pripala najzaslužnijima za rasvetljavanje ovog slučaja, policijskim službenicima koji su “pokazali da ne postoji zločin koji će proći nekažnjeno”.

“Ovo je tek jedan od primera koji pokazuje da u policiji radi veliki broj izuzetnih profesionalaca koji se bore da Srbija bude bezbedna i sigurna zemlja“, rekao je Stefanović.

Ministar  i potpredsednik Vlade Republike Srbije  istakao je da je ponosan na rad pripadnika Uprave kriminalističke policije,  Službe za suzbijanje kriminala i Nacionalnog centra za kriminalističku forenziku, kao i onih koji rade na teritoriji Policijske uprave u Boru, “koji su timskim radom i ogromnim zalaganjem u prethodne dve nedelje uspeli da rasvetle ovo teško krivično delo”.

„Takođe, želim da se zahvalim svim policajcima u Srbiji, koji svojim neumornim svakodnevnim radom pokazuju da nema mesta za kriminal u našoj zemlji“, zaključio je Stefanović.