Naslovna Događaji Moto skupom Moto kluba „Lobanje“ počinje Negotinsko leto

Moto skupom Moto kluba „Lobanje“ počinje Negotinsko leto

1277
0

Ljubitelji dvotočkaša iz Srbije i regiona okupiće se od 21. do 23. juna po četvrti put na Kusjaku na Moto skupu Moto kluba „Lobanje“. Negotince čeka organizovan prevoz do kusjačke plaže u petak i u subotu 21. i 22. juna.

Članovi Moto kluba „Lobanje“ iz Negotina užurbano rade na uređenju plaže na Kusjaku kraj Dunava kako bi spremno dočekali ljubitelje dvotočkaša koji će pristići u naš grad već u petak na četvrti Moto skup.

Trodnevno druženje motorciklista iz Srbije i regiona biće u znaku dobre muzike, druženja i tradicionalnih bajkreskih igara.

„Ove godine smo imali veliku podršku Turističke organizacije opštine Negotin kao i Komunalnog preduzeća“ Badnjevo“. Zajedno radimo na uređenju prostora gde će boraviti u kampu bajkeri jer ćemo tako zajedno ostaviti lepu sliku o svima nama da smo dobri domaćini. I ove godine imamo podršku Kompanije „Eliksir“ kao i lokalne samouprave jer se naš projekat i finasira iz opštinskog budžeta. Naš pokrovitelj je i ove godine Moto asocijacija Srbije. Odlučili smo da ove godine učinimo Moto skup još dostupnijim Negotincima pa ćemo tako zahvaljujući prevozniku „Johan turs“ organizovati u petak i u subotu 21. i 22. juna besplatan prevoz zainteresovanih sugrađana. Polazak je u 18 sati ispred zgrade nekadašnje Pedagoške akademije, a povratak u 23 časa. I ove godine za sve bajkere je besplatan ulaz na sam moto skup, obezbedili smo kamp, kao i hranu za goste“, kaže za NG Portal Ivica Stingić, predsednik Moto kluba „Lobanje“.

Prvi rok koncert i druženje bajkera zakazano je za petak 21. jun a sa kusjačke scene od 20 sati predstaviće se „The Passengers“ i „New Deal“. Drugi dan Moto skupa 22. jun, biće u znaku bajkerskih igara koje su najavljene za popodnevne sate a na večernjem koncertu nastupiće „Navigatori“,  „Audiograbe“ i „Porock“.

Četvrti Moto skup u organizaciji Moto kluba „Lobanje“ zvanično se završava u nedelju 23. juna.