Naslovna Društvo Moto – Mraz obradovao danas mališane Prahova i Negotina

Moto – Mraz obradovao danas mališane Prahova i Negotina

1603
0

Moto klub „Free Rider 17“ iz Prahova u susret Novoj godini podelio je poklon paketiće deci prahovske osnovne škole i mališanima u Negotinu.

Čini se da nema slađeg i lepšeg poklona koje mališani dobijaju  od onih koje im na kućni prag donese Deda Mraz. Još je uzbudljivije kada to čini Moto – Mraz.

Već tradicionalno, članovi Moto kluba „Free Rider 17“ iz Prahova novogodišnjim paketićima obradovali su danas učenike Osnovne škole „Pavle Ilić Veljko“ iz Prahova.

I ove godine pokloni su stigli i na Dečije odeljenje negotinske bolnice i kako Katarina Vojinović, sekretar  Moto kluba „Free Rider 17“ iz Prahova kaže, sreća je te su na toj adresi ostavili samo dva poklon paketa.

„Prvi put smo obišli i decu u Udruženju „Duga“.  Bili smo iznenađeni koliko su se ta deca obradovala poklonima i Deda Mrazu na motoru. Oduševljeni smo bili njihovom kreativnošću i njihovim radovima. Kao i svake godine i danas smo paketiće delili i deci u centru grada. Paketići su znak naše pažnje i želje da deci ulepšamo praznike. Njihovu pripremu, pored finansijske pomoći članova kluba, finansirali su i meštani Prahova koji žive van granica Srbije. Ove godine se akciji pridružila i Fondacija „Eliksir“ Prahovo kao i Trgovinska kuća „Tekijanka“. Svima se posebno zahvaljujemo i verujemo u dalju saradnju“, kaže Katarina Vojinović, sekretar Moto kluba „Free Rider 17“ iz Prahova ne krijući zadovoljstvo što su ulepšali dan našim najmlađim sugrađanima.

Danas su bajkeri Moto kluba „Free Rider 17“ iz Prahova podelili 200 paketića mališanima, a bilo je tu i slatkiša i novogodišnjih kapica za svu decu koja su bila na gradskom trgu.

Kraj godine će članovi ovog moto udruženja završiti novim humanitarnim akcijama među kojima su prikupljanje odeće, obuće, sredstava za higijenu i hrane za naše socijalno ugrožene sugrađane.

Novu 2022. godinu započeće novom akcijom pomoći porodici u Jabukovcu koja živi u trošnoj i oronuloj kući i koja se za pomoć obratila upravo Moto klubu kluba „Free Rider 17“ iz Prahova.