Naslovna Društvo “Moto –mraz“ akcija podele paketića u subotu 25. decembra

“Moto –mraz“ akcija podele paketića u subotu 25. decembra

1482
0

Bajkeri Moto kluba „Free Rider – 17“ iz Prahova i ove godine obradovaće mališane novogodišnjim paketićima. Akcija „Moto-mraz“ biće organizovana u subotu 25. decembra.

Prahovski bajkeri, članovi Moto kluba „Free Rider – 17“  i ovog će decembra obući crvena odela omiljenog dečijeg junaka koji donosi novogodišnje paketiće i obradovati mališane koji su već navikli da će ih neobični Deda Mrazovi obići.

Najpre će paketići, u subotu 25. decembra, biti podeljeni učenicima Osnovne škole „Pavle Ilić Veljko“ u Prahovu. Bajkeri – Deda Mrazovi će zatim paketiće podeliti i mališanima  na dečijem odeljenju negotinske bolnice, korisnicima  Udruženja „Duga“ u Negotinu a po tradiciji družiće se i sa decom Negotina na gradskom trgu.

Članovi Moto kluba „Free Rider – 17“  su i ove godine sami finansirali pripremu paketića, a u organizaciji akcije „Moto-mraz“ pomogli su im njihovi meštani, inače članovi kluba, koji su na privremenom radu u zemljama zapadne Evrope, Tatjana Lukić iz Fondacije „Eliksir“ Prahova kao i DOO „Tekijanka“.