Naslovna Društvo Moto klub “Free Rider – 17” obradovao za Mali Uskrs mališane u...

Moto klub “Free Rider – 17” obradovao za Mali Uskrs mališane u Prahovu i Radujevcu

691
0

Nastavljajući svoje humanitarne aktivnosti članovi Moto kluba “Free Rider – 17” ovog vikenda organizovali su akciju podele uskršnjih paketića.

Članovi Moto kluba “Free Rider – 17”  iz Prahova u saradnji sa Hrišćanskim udruženjem “Agape” iz Negotina obradovali su uskršnjim paketićima pedesetak mališana u Prahovu i Radujevcu.

Humani bajkeri podelu paketića koju su za decu Prahova i Radujevca pripremala deca iz čitavog sveta organizovali su najpre u porti hrama Vaznesenja Gospodnjeg u svom selu, a za decu iz Radujevca u centru sela.

“Ovu akciju pripremali smo dugo i trebalo je da bude organizovana u duhu Božića. Međutim, zbog pandemije izazvane korona virusom odložili smo je za ovo vreme. Iskoristili smo Mali Uskrs da deci u Prahovu i Radujevcu donesemo radost”, ističe Katarina Vojinović, prva dama MK “Free Rider – 17”.

Poklon paketiće dobili su mališani do 14 godina starosti, njih skoro 50, koji su u pratnji roditelja ovu akciju oduševljeno pozdravili.

Mnogi od njih su poželeli da čuju i koju reč o klubu i vožnji dvotočkaša, da izbliza vide motore i saznaju sve o bezbednoj vožnji, a na sva pitanja im članovi prahovskog kluba, inicijatora i učesnika brojnih humanitarnih aktivnosti, stpljivo odgovarali.

U klubu najavljuju da nastavljaju sa humanitarnim aktivnostima po čemu su poslednjih godina i prepoznatljivi i da pripremaju još neke zanimljive akcije.