Naslovna Sport „Mladost“ iz Karbulova prvak Opštinske lige Negotin

„Mladost“ iz Karbulova prvak Opštinske lige Negotin

1059
0

Fudbaleri „Mladosti“ iz Karbulova osvojili su titulu prvaka Opštinske lige Negotin.

FK „Mladost“ Karbulovo; Foto: Dragan Ducić

Za titulu najboljeg u najnižem fudbalskom rangu ove godine se nadmetalo šest timova, a nakon 10 odigranih kola pobednički pehar uručen je Fudbalskom klubu „Mladost“ iz Karbulova, koji je u ovoj sezoni uknjižio 23 boda, zabeležio sedam pobeda, dva remija i jedan poraz, dao 29 i primio 10 golova.

U poslednjoj utakmici ove sezone ekipa „Mladosti“ je sa 7:0 pobedila OFK Sikole. Po dva gola za domaći tim postigli su Miloš Sokolović i Nemanja Stanković, a po jedan Aleksandar Nedeljković, Miloš Mihajlović i Boban Mihajlović.

U drugoj utakmici poslednjeg kola OFK Tamnič je sa 2:1 golovima Andreja Valjanovića i Darka Bankovića pobedio FK Radujevac, za koji je jedini gol postigao Dragan Domaćinović.

Tamnič se nakon ove pobede popeo na drugu pozicijusa 15 bodova, a toliko imaju i OFK Sikole i FK Vidrovac, treći i četvrti na tabeli.

„Sezona je bila takva kakva je i mogla da bude sa ovolikim brojem timova. Mi smo spremni za novu sezonu i u zavisnosti koliko će liga biti formirano gledaćemo da se konsolidujemo, da eventualno i pojačamo redove. Cilj nam je, u svakom slučaju, opstanak u višem rangu“, kaže Ljubiša Savić, predsednik FK „Mladost“ iz Karbulova.