Naslovna Sport Mladi negotinski fudbaler na probi u nemačkom “Volfsburgu“

Mladi negotinski fudbaler na probi u nemačkom “Volfsburgu“

358
0

Negotinski fudbaler Miloš Stajković do 23.januara boraviće u Nemačkoj, gde će, uz adekvatne treninge, odigrati i kontrolnu utakmicu za tim Volfsburg, na poziv trenera Tobijasa Bauera, zaduženog za selekciju do 17 godina.

fotografija iz arhive porodice Stajković

Mladi Negotinac, inače mlađi kadet beogradskog „Čukaričkog“ i omladinske škole fudbala ovog superligaša sa Banovog brda i prošlog juna je bio na probi kod popularnih „vukova“, gde se naročito pokazao, što potvrđuje i poziv Volfsburga za njegov desetodnevni boravak u Nemačkoj.

fotografija iz arhive porodice Stajković

Miloš će, samo četiri dana posle svog 16.rođendana, 20.januara za nemački tim odigrati kontrolnu utakmicu, a očekivanja su da na njoj pokaže ono po čemu je i prepoznatljiv, kao kvalitetno krilo i po potrebi vezni igrač, brz, odan timu, odmeren pri intervencijama, energičan u napadu i odbrani i nadasve skroman mladić.

fotografija iz arhive porodice Stajković

Miloš je, inače, svoju fudbalsku karijeru započeo u rodnom Negotinu, u fudbalskom klubu „Hajduk Veljko“.

Kao dvanaestogodišnjak odlazi u FK „Timok“ u obližnji Zaječar, odakle je posle dve i po godine prešao u OFK „Beograd“ i u kratkom roku dospeo do prvog tima, zahvaljujući pre svega odličnoj tehnici i dobroj igri.

Poslednjih godinu dana aktivan je igrač „Čukaričkog“.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.