Naslovna Politika Mladen Bošković ponovo pomoćnik predsednika opštine Negotin

Mladen Bošković ponovo pomoćnik predsednika opštine Negotin

538
0

Mladen Bošković, diplomirani ekonomista iz Negotina postavljen je za pomoćnika predsednika opštine, rešenjem Vladimira Veličkovića.

Mladen Bošković, narodni poslanik od 2020. do 2022. i pomoćnik predsednika opštine Negotin od 2018. do 2020. godine, kao pomoćnik predsednika opštine Negotin biće zadužen za ekonomska pitanja i finansije.

Kako se  navodi se u Službenom listu opštine Negotin, Bošković će u ovim oblastima sprovoditi utvrđenu politiku lokalnog ekonomskog razvoja, predlagati finansijske projekte čijom se realizacijom obezbeđuje unapređenje u skladu sa potrebama ekonomskog razvoja opštine i druge poslove, a na dužnost je stupio 1. decembra.

Ujedno je dosadašnji pomoćnik predsednika opštine Negotin za ekonomska pitanja i finansije, Miroslav Knežević, diplomirani inženjer poljoprivrede za agroekonomiju, razrešen ove funkcije.

Pored Mladena Boškovića funkciju pomoćnika predsednika opštine Negotin obavlja i Tatjana Bulatović, diplomirani pravnik iz Negotina koja je od oktobra 2020. zadužena za oblast lokalnog ekonomskog razvoja i investicija.

Pomoćnici predsednika opštine postavljeni su u Kabinetu predsednika opštine, na određeno vreme, dok traje dužnost predsednika opštine, kome i odgovaraju za svoj rad.