Naslovna Politika Miroslav Aleksić u Jabukovcu: Građani odlučni da promene vlast

Miroslav Aleksić u Jabukovcu: Građani odlučni da promene vlast

3291
0

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić posetio je juče Jabukovac gde je zajedno sa predsedništvom i članovima negotinskog Opštinskog odbora  razgovarao sa meštanima o problemima sa kojima se suočavaju.

Miroslav Aleksić obišao je u nedelju Jabukovac kod Negotina, a dan ranije je prisustvovao i zboru meštana Krivelja kod Bora koji zbog ekspanzije rudnika traže hitno izmeštanje celog sela na drugu lokaciju.

Aleksić je zajedno sa predsednikom Opštinskog odbora Narodne stranke u Negotinu, Krstom Stankovićem Njenjulovićem i aktivistima razgovarao sa meštanima Jabukovca o njihovim problemima, od kojih su oni odliv stanovništa istakli kao najveći.

„U Jabukovcu ima 800 domova ali je, nažalost, u inostranstvo otišlo 80 odsto ljudi. Svi koji su mi prišli danas rekli su da žele da se vrate da žive u Srbiji, ali da je država potpuno uništena i da ih vlast tera da beže iz Srbije, a ne da se vraćaju. Građani prilaze Narodnoj stranci i njihova podrška uverava me da ćemo zajedno uspeti da promenimo vlast. Vučić dovodi kompanije koje otvaraju rudnike, raskopavaju Srbiju i ostvaruju ogroman profit, a nama ostavljaju jalovinu i pustoš, truju nam reke i ugrožavaju zdravlje ljudi, pa je normalno da u takvoj situaciji ljudi beže iz Srbije“, rekao je Aleksić i dodao da je cilj Narodne stranke promena sistema koja bi omogućila ljudima da pristojno žive od svog rada.

Opštinski odbor Narodne stranke u Negotinu, istakao je predsednik Кrsta Stanković Njenjulović, aktivno se priprema za predstojeće lokalne izbore u ovoj opštini, koji bi, po svemu sudeći, trebalo da budu održani na jesen.

„Meštani Jabukovca su pokazali veliko interesovanje za Narodnu stranku i iskazali želju da vlast što pre bude promenjena. Očekujemo da ćemo na predstojećim lokalnim izborima u Negotinu ostvariti značajan rezultat“, dodao je Krsta Stanković Njenjulović.