Naslovna Društvo Milici Dželatović iz Poljoprivredne škole „Rajko Bosnić“ nagrada za esej iz pedagogije

Milici Dželatović iz Poljoprivredne škole „Rajko Bosnić“ nagrada za esej iz pedagogije

777
0

Milica Dželatović, maturant veterinarskog smera u Poljoprivrednoj školi sa domom učenika “Rajko Bosnić” na Bukovu osvojila je prvu nagradu niškog Filozofskog fakulteta za esej iz pedagodije.

Milica Dželatović sa jednom od mentora Natašom Kerkez na dodeli nagrada

Maturantkinja negotinske Poljoprivredne škole “Rajko Bosnić”, Milica Dželatović osvojila je prvu nagradu na nagradnom konkursu za pisanje eseja iz pedagogije koji je organizovao Filozofski fakultet u Nišu, Departman za pedagogiju.

Milica je, uz mentorsku pomoć Nadežde Đorđević i Nataše Kerkez napisala esej na temu “Izazovi obrazovanja u digitalnom okruženju”, a nagrada joj je uručena u petak, 26. februara na Filozofskom fakultetu u Nišu.

Ova učenica veterinarskog smera, koja namerava da studira pedagogiju, nagrađena je oslobađanjem naknade za polaganje prijemnog ispita na niškom Filozofskom fakultetu, a nagradu je podelila sa Sarom Marković, učenicom Ugostiteljsko-turističke škole u Nišu, s obzirom da su imale isti broj poena.

Na konkurs, koji je organizovan u okviru Virtuelnih dana pedagogije, inače, stiglo je 11 učeničkih radova, pa je žiri u sastavu: prof. dr Jelena Maksimović, doc. dr Dragana Jovanović i doc. dr Marija Marković odlučio da drugu dodeli Darku Pavloviću, učeniku Pravno-poslovne škole u Nišu, treću Jovani Stanković, učenici Tehničke škole u Knjaževcu, a četvrtu Anastasiji Živković, učenici Medicinske škole “Dr Milenko Hadžić” iz Niša. Oni su nagrađeni knjigama koje je publikovao Filozofski fakultet.

Čestitamo Milici i njenim mentorima!