Naslovna Politika Lokalni izbori 2021. Milan Stamatović u Negotinu: Zdrava Srbija samostalno na izbore na proleće

Milan Stamatović u Negotinu: Zdrava Srbija samostalno na izbore na proleće

876
0

Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije posetio je Opštinski odbor u Negotinu kako bi im pružio podršku pred lokalne izbore koji će biti održani 17. oktobra.

Foto: Zdrava Srbija

Lider Zdrave Srbije Milan Stamatović  kandidatima svoje izborne liste, u ime svih 60 lokalnih odbora iz cele Srbije, dao je podršku, uoči opštinskih izbora koji se održavaju u nedelju.

“Naši slavni preci, među njima i moj predak Stanoje Stamatović Glavaš, čija je bratanica bila udata za Hajduk Veljka Petrovića, borili su se za oslobođenje od Turaka, a mi se danas borimo za zdravu i još zdraviju Srbiju, za pristojan život, za mlade da imaju posla u svojoj zemlji, da mogu za sebe i svoju porodicu da obezbede uslove života dostojne čoveka 21. veka, kao i za one najstarije, da mogu da uživaju u „trećem dobu“ nakon godina napornog rada – izjavio je predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović.

On je rekao da je baš junačku Hajduk Veljkovu Кrajinu izabrao kao mesto odakle obaveštava Srbiju da će Zdrava Srbija, na proleće, izaći samostalno na predstojeće izbore.