Naslovna Društvo Medijima 4,95 miliona dinara na konkursu u Negotinu

Medijima 4,95 miliona dinara na konkursu u Negotinu

252
0

Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin doneo je rešenje o raspodeli 4,95 miliona dinara iz opštinske kase, po konkursu za sufinansiranje medijskih projekata.

Lokalna samouprava podržaće finansijski tokom 2018. projekte devet televizija, štampanih, elektronskih medija i produkcijskih kuća.

Sa 2,35 miliona dinara lokalna samouprava sufinansiraće projekat „Informisanje javnosti o aktuelnim dešavanjima od značaja za život građana opštine Negotin“ Moto Boem transa DOO, ogranka TV Trans Negotin.

Projekat „Ogledalo Negotina“ DOO „Istok Company“ Salaš – TV Istok biće sufinansiran sa 1,2 miliona dinara, a projekat „Negotinski mozaik“  DOO RTV Kladovo sa pola miliona.

Narodne novine „Zavičaj“ za projekat „Negotin u Evropi – Evropa u Negotinu“ podržane su sa 400.000 dinara, a Nedeljnik „Timočke“ DOO MM „Boned“ Bor sa 100.000 dinara za projekat „Turizam i kulturna baština Negotina u funkciji privrednog razvoja“.

Po 100.000 dinara dobiće i Agencija za televizijsku produkciju „South Side“ iz Niša za projekat „Sela Negotina“, zatim negotinski portal DOO „East side“ za projekat „Negotinske vesti – Društvo, sport, kultura, turizam, ekonomija i hronika“, zaječarska Agencija za proizvodnju radio i televizijskih programa Studio 101 za projekat „Negotin od A do Š“, kao i borska „Solaris Media“, agencija za informativno izdavačku delatnost i marketing, koja će realizovati projekat pod nazivom „Privatni biznis – nezaobilazni oslonac razvoja Negotina“.

Na konkurs, koji je, inače trajao do 16.aprila, javilo se čak 29 radio televizija, produkcija, elektronskih i štampanih medija iz Zaječara, Bora, Majdanpeka, Niša, Beograda…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.