Naslovna Društvo „Marketi Aleksandrović“ deci na dar

„Marketi Aleksandrović“ deci na dar

922
0

„Marketi Aleksandrović“, društveno odgovorna firma koja postoji i radi više od 30 godina u opštini Negotin priredila je u centru grada druženje sa Deda Mrazom za najmlađe i podelila im slatke novogodišnje pakete.

Danas je centar grada odzvanjao dečijom grajom, smehom i pesmom dok su se mališani družili sa Deda Mrazom i omiljenim likovima iz crtanih filmova. Radost je predškolcima, koji su na dar dobili novogodišnje paketiće, kao i malim posetiocima koji su se sladili slatkišima priredila firma „Marketi Aleksandrović“.

„Mi smo današnjim druženjem želeli da se odužimo najmlađima i da predškolce iz vrtića „Pčelica“ obradujemo novogodišnjim paketićima i da decu koji su sa svojim roditeljima ovde i druže se sa Deda Mrazom Negotina obradujemo slatkišima. Danas smo i podelili nagrade našim vernim kupcima koji su učestvovali proteklih mesec dana u akciji Pampers dani“, rekla je Marina Aleksandrović.

Kompanija “Market  Aleksandrović“ je jedna od najstarijih na teritoriji opštine Negotin koja danas upošljava preko 250 radnika, a svoje prodajne objekte ima i u Boru, Zaječaru i Kladovu. Ova porodična firma je na svoje verne potrošače mislila i u danima kada im je bila potrebna podrška i pomoć.

 „Nastavićemo tradiciju pomaganje i u narednim godinama. Želim da se zahvalim svima koji su u prethodne 32 godine bili sa nama. Naši marketi će i dalje imati najpovoljnije cene, dobar asortiman robe i imamo planove za nove akcije, a uvek se radujemo suretu sa decom i ovakvim druženjima“, kaže Marina Aleksandrović.