Naslovna Sport Majdanpečki SFU „Rudar“ pobednik Opštinske lige Negotin

Majdanpečki SFU „Rudar“ pobednik Opštinske lige Negotin

58
0

U finalu plej ofa Opštinske lige Negotin SFU „Rudar 1934“ savladao je „Mladost“ iz Karbulova sa 3:1.

Majdanpečki SFU „Rudar 1934“, koji je ove sezone igrao u Opštinskoj ligi Negotin, zajedno sa timovima iz Sikola, Tamniča, Karbulova, Šarkamena i Bukovča, savladao je u finalnoj utakmici plej ofa karbulovačku „Mladost“ sa 3:1.

Prvi je gostima iz Majdanpeka doneo prednost Ilija Jovanović, već u 14. minutu utakmice.  Na 1:1 izjednačio je Željko Ćirić, četiri minuta kasnije, udarcem sa bele tačke, ali je u 37. minutu Filip Stešić gostima doneo prednost od 2:1. U drugom poluvremenu, u 84. minutu Danijel Canić  je  uvećao razliku, na konačnih 3:1.

Majdanpečanima je to donelo pobedu, ali i titulu prvaka Opštinske lige, zahvaljujući kojoj od jeseni igraju u Okružnoj ligi Bor.

Inače, u polufinalnim utakmicama plej ofa SFU „Rudar“ je sa 5:0 savladao OFK Sikole, „Vrelo“ iz Šarkamena je saa 3:1 pobedilo ekipu „Mladosti“. Sikole i „Rudar“ su, potom, igrali nerešeno 2:2, a FK „Mladost“ je ulazak u finale obezbedio pobedom nad „Vrelom“ pd 3:0.

U regularnom delu prvenstva, koje se u ovom rangu, igralo u 10 kola prvi je, takođe, bio „Rudar“ sa 21 bodom, drugi „Mladost“ sa 18, a treći FK „Vrelo“ sa 15 bodova.