Naslovna Sport Luka Prahovo pobednik „Eliksirovog“ Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Luka Prahovo pobednik „Eliksirovog“ Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

1152
0

U susret predstojećim praznicima zaposleni u Kompaniji „Eliksir“ u Prahovu organizovali su novogodišnji turnir u malom fudbalu. U veoma jakoj konkurenciji prvo mesto osvojila je ekipa Luke Prahovo.

Luka Prahovo, pobednički tim

Novogodišnji turnir u malom fudbalu, prvi koji su u susret praznicima organizovali radnici prahovske hemijske industrije, „Eliksir“  okupio je čak 14 ekipa, ali je najviše umeća i sportske sreće pokazala ekipa Luke Prahovo.

Finalisti

Oni su u finalnoj utakmici savladali Fosfornu sa 5:2 i uz pobednički pehar osvojili i novčanu nagradu od 50.000 dinara. Vicešampionima je, takođe, pripao pehar i 30.000 dinara, dok je treće mesto osvojila ekipa „Eliksir Krafta“ – AKZ kojima je uručena i koverta sa 15.000 dinara.

„Ovo je naš prvi turnir koji smo organizovali i raduje nas odaziv ovolikog broja ekipa. Očekujemo da nas na narednom bude još više“, kaže Goran Milenković.

Bojan Aleksić, najbolji golman

Najbolji golgeter turnira je Miloš Stojadinović iz Tehničkog servisa, dok je titulu najboljeg golmana ovog prvog novogodišnjeg „Eliksirovog“ turnira poneo Bojan Aleksić iz pobedničkog tima.