Naslovna Sport Luka Nikolić među najperspektivnijim mladim fudbalerima Srbije

Luka Nikolić među najperspektivnijim mladim fudbalerima Srbije

1382
0

Negotinac Luka Nikolić, kapiten selekcije petlića FK “Hajduk Veljko”, po oceni FSS, među 26 je najboljih fudbalera Srbije u svojoj kategoriji.

Luka Nikolić, igrač FK „Hajduk Veljko“ iz kategorije petlića, upravo se vratui sa Letnje škole fudbala koju je Fudbalski savez Srbije organizovao u u Staroj Pazovi, koju organizuje Fudbalski Savez Srbije.

„Letnja škola FSS-a održana je od 20. do 23. maja u Staroj Pazovi, a velika čast za naš klub i mene kao trenera je što se Luka našao na reprezentativnom spisku među 26 najperspektivnijih dečaka rođenih 2011. godine u našoj državi. Luka Nikolić trenira od svoje četvrte godine, krase ga brzinske karakteristike, zrelost i odgovornost u igri, kao i ogromna posvećenost fudbalu“, kaže Miloš Sokolović, trener petlića u FK „Hajduk Veljko“.

Petlići „Hajduk Veljka“, predvođeni kapitenom Lukom Nikolićem, takmiče se u Kvalitetnoj ligi Regiona istočne Srbije i kao novajlije zauzeli su visoko četvrto mesto.

„Imamo čak četiri dečaka u generaciji koji su stigli do završne selekcije RIS-a. Ovaj poziv na reprezentativni skup je veliki podstrek kako meni kao treneru, tako i deci, i dokazuje da se uz naporan rad može stati rame uz rame sa najboljima u državi“, dodao je Sokolović.