Naslovna Sport Loš vikend za negotinske stonotenisere

Loš vikend za negotinske stonotenisere

145
0

Ovog vikenda odigrana su tri kola Prve stonoteniske lige za žene i peto kolo Druge Lige Regionalnog stonoteniskog saveza Niš.

U Dimitrovgradu su odigrani mečevi četvrtog, petog i šestog kola Prve lige za žene. Kombinovana ekipa “Hajduk Veljka” doživela je poraz od “Tikvare” iz Bačke Palanke sa 4:0, a poraženi su i u duelima sa STK “Tornado” 4:2 i STK Pančevo sa 4:2.

Priliku da se zabeleži neka pobeda, stonoteniserke “Hajduk Veljka” imaće za dve nedelje, kada je Bečej domaćin naredna tri kola.

“Odlazak Lune Jovanović ove sezone u STK “Lužnicu” iz Babušnice, koja beleži odlične igre i skor 7:1, znatno je oslabio ekipu, te će mlade igračice Lana Jovanović, Mia i Neda Gerginović imati težak zadatak da ove sezone opstanu u Prvoj ligi. Nadamo se da ćemo protiv STK “Stoni” iz Niša i stonoteniserki iz Ugrinovaca, koje su približne po snazi našoj ekipi, uspeti da zabeležimo pobede, jer će nam one biti direktni rivali za opstanak”, kaže Slobodan Miljković, trener STK “Hajduk Veljko”.

U petom kolu Druge lige Regionalnog stonoteniskog saveza Niš negotinski stonoteniseri poraženi su u Prokuplju od STK „Topličanin“ sa 4:3. I u ovom kolu najefikasniji je bio Pavle Pucarević sa dve pobede i Mladen Milovanović sa jednom. Milovanović je zabeležio i svoj prvi poraz u Ligi od makedonskog igrača, koji nastupa za “Topličanin”, Kristijana Stanojkoskog.