Naslovna Politika Lokalni izbori 2021. Lokalni izbori u Negotinu: Vlaška stranka prikuplja potpise podrške za svoju izbornu...

Lokalni izbori u Negotinu: Vlaška stranka prikuplja potpise podrške za svoju izbornu listu

1616
0

Vlaška stranka, sa sedištem u Negotinu, počela je prikupljanje potpisa podrške za listu svojih kandidata za odbornike Skupštine opštine Negotin na lokalnim izborima 17. oktobra.

Prikupljanje potpisa podrške obavljaće se svakodnevno od 9 do 13 časova u prostorijama Vlaške stranke u Negotinu u ulici Marka Кraljevića broj 2, preko puta parka , u neposrednoj blizini Osnovne škole „Vuk Кaradžić“.

Rukovodstvo i aktivisti Vlaške stranke organizovali su i prikupljanje potpisa podrške u selima opštine Negotin. Prvo na redu je Mokranje u kojem svako ko želi svoju podršku ovoj stranci može da svojim potpisom iskaže do 18 časova.

Za simpatizere i članove iz Prahova prikupljanje potpisa podrške listi kandidata za odbornike Skupštine opštine Negotin Vlaške stranke organizuje se u petak 10. septembra od 14 do 17 časova, u Slatini i Urovici u subotu, 11. septembra od 9 do 14 sati, a u Jabukovcu i Vratni u nedelju, 12. septembra, takođe od 9 do 14 časova.