Naslovna Politika Lokalni izbori 2021. Lokalni izbori u Negotinu: Proglašena lista Zdrave Srbije

Lokalni izbori u Negotinu: Proglašena lista Zdrave Srbije

2166
0

Izborna komisija opštine Negotin proglasila je i petu izbornu listu koja će učestvovati na lokalnim izborima, zakazanim za 17. oktobar.

Izborna lista “Zdrava Srbija  – Milan Stamatović” na glasačkom listiću na predstojećim izborima za odbornike Skupštine opštine Negotin biće pod rednim brojem pet.

Lista ove stranke, koja je nedavno otvorila kancelariju u Negotinu i formirala opštinski odbor,  ima 15 kandidata za odbornike, a prvi je listi je Aleksandar Srbljak, po zanimanju muzički saradnik, inače, dugogodišnji sportista.

Listu, ističu u stranci, čine mladi ljudi različitog profila, domaćice, prehrambeni, veterinarski, elektrotehničari, strukovni ekonomisti, radnici…

“Mi smo jedina politička stranka kojoj sedište nije u Beogradu već u provinciji i imamo jasan stav po pitanju suštinske decentralizacije, ali i zaštite nacionalne ekonomije, borbe protiv korupcije, kao i po pitanjima vezanim za brigu o deci i mladima, obrazovanju, zdravim stilovima života. Nastojaćemo da brojne aktivnosti u prvom redu radimo na oživljavanju negotinskih sela, ali i razvoja turizma ovog kraja, kao i u svim sferama društvenog života”, kaže Aleksandar Srbljak.