Naslovna Politika Lokalni izbori 2021. Lokalni izbori u Negotinu: Proglašena izborna lista Narodne stranke

Lokalni izbori u Negotinu: Proglašena izborna lista Narodne stranke

4745
0

Izborna komisija opštine Negotin proglasila je i treću izbornu listu koja će učestvovati na predstojećim izborima za odbornike u Skupštini opštine Negotin, zakazanim za 17. oktobar.

Izborna lista „Krsta Stanković Njenjulović – Narodna stranka“ na predstojećim lokalnim izborima u Negotinu biće pod brojem 3 na glasačkom listiću.

Lista, koju je podržalo više od 1.200 građana opštine Negotin, ima 35 kandidata za odbornike iz Negotina, ali i Prahova, Rogljeva, Bukovča, Kovilova, Urovice, Samarinovca, Aleksandrovca, Štubika i Trnjana.

Prvi na listi i nosilac liste je Krsta Stanković Njenjulović, diplomirani agroekonomista. Na listi Narodne stranke su i lekari, profesori, medicinski tehničari, inženjeri, preduzetnici, poljoprivrednici…

„Znamo se. I ljude sa naše liste Negotin poznaje. Niko nije tu došao da traži posao za sebe ili nekog svog člana porodice. Radi se o već ostvarenim ljudima koji su se u svojim profesijama pokazali i dokazali. Mišljenja smo da smo izlaskom na ove izbore načinili pravi potez, jer samo tako možemo videti čemu je sve aktuelna vlast sklona kako bi onemogućila opoziciju da izađe na izbore. Imamo veliku podršku u gradu a naš rezultat će zavisiti od toga da li će kod građana preovladati strah ili će se osmeliti i svoj glas dati prema savesti. Potrudićemo se da u narednih mesec dana što više budemo u kontaktu sa narodom a propagandni materijal u vidu flajera podelićemo većini dostupnih građana kako bi iole bili upoznati sa činjenicom da imaju i drugu alternativu“, kaže Krsta Stanković Njenjulović.