Naslovna Politika Lokalni izbori 2021. Lokalni izbori: Arsen Đurić posetio Negotin i odbor Zdrave Srbije

Lokalni izbori: Arsen Đurić posetio Negotin i odbor Zdrave Srbije

678
0

Arsen Đurić, predsednik Izvršnog odbora Zdrave Srbije posetio je Negotin i održao radni sastanak sa članovima ovdašnjeg Opštinskog odbora i kandidatima za odbornike na lokalnim izborima 17. oktobra.

Arsen Đurić, predsednik Izvršnog odbora Zdrave Srbije istakao je u Negotinu da veruje da bi ova sredina „prenošenjem iskustava sa Zlatibora i sa teritorije opštine Čajetina” i dodatnom promocijom  svojih turističkih potencijala, ali i manifestacija, lovišta i manastira “lako mogla da postane lider turizma istočne Srbije”.

“Na izborima u Negotinu, kao i na svim ostalim izborima od lokalnog do republičkog nivoa, Zdrava Srbija nastupa samostalno, želeći da tako pokažemo građanima da smo stranka ljudi sa dokazanim rezultatima iza sebe. Uveren sam da ćemo u Negotinu preći cenzus i da će Zdrava Srbija i u ovoj opštini imati svoje predstavnike u lokalnom parlamentu. Prethodno iskustvo i rezultati članova Zdrave Srbije u Negotinu me uveravaju da će  građani Negotina to prepoznati i svojim glasom dati poverenje političkoj opciji koja svoj program zasniva na državotvornoj tradiciji, suštinskoj decentralizaciji, borbi protiv bele kuge, zaštiti nacionalne ekonomije i razvoju poljoprivrede i turizma“, “ rekao je Arsen Đurić, predsednik Izvršnog odbora Zdrave Srbije.