Naslovna Sport Letnji humanitarni turnir u malom fudbalu: Poznati četvrtfinalisti

Letnji humanitarni turnir u malom fudbalu: Poznati četvrtfinalisti

669
0

Učesnici ovogodišnjeg Letnjeg humanitarnog turnira u malom fudbalu „Miloš Medić 2022“ danas odmaraju od napornog rasporeda koji su imali prethodna dva dana, a već sutra ih očekuju četvrtfinalni, polufinalni i finalni meč.

Nakon pet kola Letnjeg humanitarnog turnira u malom fudbalu „Miloš Medić 2022“ izdvojili su se favoriti koji će u nedelju 26. juna, nakon današnje pauze, nastaviti sa odigravanjem utakmica.

Posle pet  kola u grupi A vodi Korzo sa 12 bodova, po šest imaju Aleksandrović DOO i Auto klinika, a tri Nikolić prevoz DOO. Bez bodova je Kafana „202 plus Đokić“.

U grupi B prvi je Klub 501 sa 13 bodova, drugi ekipa Kod Braneta sa devet, a treći Pan Trans sa sedam. Slede: Elektro Buki sa šest, Eliksir DOO sa četiri i Duvan produkt sa tri boda.

Na programu su sinoć bile utakmice trećeg, četvrtog i petog kola u kojem su učesnici prikazali fer igru i dobar fudbal.

U trećem kolu Letnjeg humanitarnog turnira „Miloš Medić 2022“  ekipa Elektro Buki savladala je Pan Trans sa 4:1. Isti rezultat postigli su i fudbaleri ekipe  Aleksandrović DOO u duelu sa Auto klinikom, dok je Nikolić prevoz DOO povedio Kafanu „202 plus Đokić“ sa 2:1, a Klub 501 ekipu Duvan produkta sa 3:2. Kod Braneta i Eliksir DOO igrali su nerešeno 1:1.

U četvrtom kolu Aleksandrović DOO slavio je sa 3:2 protiv Nikolić prevoza DOO. Korzo je sa 2:1 pobedio Auto kliniku, Elektro Buki sa 3:1 Eliksir DOO, a Pan Trans ekipu Duvan produkta sa 8:2. Nerešeno, 2:2, igrali su Klub 501 i Kod Braneta.

Peto kolo obeležile su pobede ekipe Korzo nad Nikolić prevozom DOO sa 2:1, Kod Braneta sa 5:2 nad Duvan produktom i Pan Transa protiv Eliksira DOO sa 2:1, ali i dve pobede službenim rezultatom od 3:0 koje su zabeležili Klub 501 i Aleksandrović DOO protiv ekipa Elektro Buki, odnosno Kafane „202 plus Đokić“.

Od 19.15 sati u  nedelju 26. juna u prvoj utakmici četvrtfinala sastaće se ekipe Korzo i Elektro Buki. Slede utakmice Aleksandrović DOO – Pan Trans; Auto klinika – Kod Braneta i Nikolić prevoz DOO – Klub 501. Najbolji idu u polufinale, a nakon tih utakmica odigraće se i finalni susret.