Naslovna Događaji Legendarni “Električni orgazam” nastupa u Zaječaru 9. septembra

Legendarni “Električni orgazam” nastupa u Zaječaru 9. septembra

257
0

Uz njihov rokenrol je igrala cela Jugoslavija, a 9. septembra igraće ceo Zaječar – „Električni orgazam“ se vraća u Omladinski centar posle samo godinu dana.

Električni orgazam; Foto: Wood

Nakon sjajnih prošlogodišnjih koncerata u Zaječaru, legendarni “Električni orgazam” se neočekivano posle samo godinu dana vraća u grad gitare i rokenrola na Timoku. Ovog puta bend će održati samo jedan koncert, i to u petak 9. septembra, od 21 sat u bašti Omladinskog centra.

U odnosu na prošlogodišnje koncerte, “Električni orgazam” je spremio i neka iznenađenja. Naime, ove godine se obeležava 40 godina od izlaska kultnog albuma „Lišće prekriva Lisabon“, pa će se na repretoaru naći i neke pesme sa tog albuma koje bend dugo nije svirao, ali sa njega neće izostati ni svi oni antologijski hitovi iz 42 godine duge karijere „Orgazma“.

Nakon veoma uspešne festivalske sezone tokom koje je bend nastupao na najvećim binama regiona, biće ovo jedan od retkih celovečernjih samostalnih koncerata „Orgazma“, prava rokenrol poslastica – na metar od bine!

Ulaznice se mogu kupiti u Omladinskom centru po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara.