Naslovna Društvo Kusjačku plažu oživeli bajkeri

Kusjačku plažu oživeli bajkeri

1343
0

Početak leta ove godine bio je u znaku Moto skupa u organizaciji Moto kluba “Lobanje“ iz Negotina. Blizu 400 motorciklista iz Srbije, Rumunije, Bugraske i Hrvatske družilo se proteklog vikenda na omiljenoj plaži Negotinaca, na Dunavu.

Treći moto skup u organizacji Moto kluba “Lobanje” iz Negotina okupio je ove godine veliki broj motorciklista iz cele Srbije, susednih zemalja kao i Hrvatske na druženju koje je održano na Kusjaku, omiljenoj plaži Negotinaca u letnjim danima. Ovaj veliki moto skup, proteklog vikenda, podržali su moto klubovi, članovi Moto asocijacije Srbije čiji su članovi i bajkeri Moto kluba “Lobanje” iz Negotina.

“Bili smo iznenađeni velikim odzivom bajkera iz čitave Srbije ali i susednih zemalja, Rumunije i dvadesetak samo iz Bugarske. Oko 400 bajkera je proteklog vikenda uživalo i družilo se uz odličnu muziku. Ove godine je  kamp bio mnogo veći i u njemu je podignuto više od 50 šatora. Sa nama su bili i Negotinci koji već treću godinu zaredom prate naš moto skup i odlično se provode na kusjačkoj plaži”, kaže za NG portal Ivica Stingić predsednik Moto kluba “Lobanje” Negotin.

Pripreme za sam moto skup počele su nekoliko dana ranije uređenjem plaže kao i mesta gde je postavljen kamp, kako bi gostima bilo omogućeno da provedu tri dana u našem kraju i dobro se provedu, ističe Ivica Stingić.

“Veliku zahvalnost ove godine dugujemo JKP ”Badnjevo” koji su proveli dva dana sa nama na plaži, podigli binu, montirali toalete, pomogli da skup i ove godine ostane u dobrom sećanju svih gostiju i da nam se ponovo vrate narednog leta. Zahvalnost dugujemo i lokalnoj samoupravi koja nas je podržala kroz finasiranje našeg projekta, kompaniji “Eliksir”, kao i mnogobrojim prijateljima i sponzorima koji su prepoznali da su ovakvi skupovi važan turistički potencijal našeg grada”, veli Stingić.

Organizator, Moto klub “Lobanje”, gostima je sem dobre zabave i bajkerskih igara, moto druženje upotpunili posetom Industijskog muzeja kompanije “Eliksir” gde ih je sa istorijatom ove fabrike upoznao Mladen Trišić, autor prve postavke.

Kusjačka plaža je na samom početku leta oživela zahvaljujući ljubiteljima dvotočkaša i vratila joj stari sjaj jer se uz muziku bendova: “Le Bonens” iz Negotina, “Sevdah rock connection”  iz Niša, beogradskog benda “Noćni putnici” kao i negotinskog “Red Dangera” uživalo u dobroj zabavi.


Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Negotin. Stavovi izraženi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.