Naslovna Društvo Kusjački moto skup tokom vikenda

Kusjački moto skup tokom vikenda

1014
0

Moto klub „Lobanje“ iz Negotina, član Moto asocijacije Srbije, domaćin je moto skupa koji će tokom vikenda biti organizovan na kusjačkoj plaži. Sa ovog moto skupa ove godine kreće i 1.136 kilometara dug Turistički moto reli.

Kusjačka plaža, koja je samo par kilometara udaljena od Negotina, omiljeno mesto za odmor Negotinaca u vrelim letnjim danima, biće od petka do nedelje, od 12. do 14. avgusta mesto okupljanja bajkera iz Srbije i regiona, ali i ljubitelja dvotočkaša iz našeg grada koji vole dobru zabavu.

Moto skup će okupiti ovog vikenda bendove iz našeg grada i Srbije na druženju koje će se u nedelju završiti 18. Turističkim moto relijem, koji je od ove godine posvećen Slobodanu Jovanoviću Danetu, dugogodišnjem članu Moto asocijacije Srbije, koji je svojim angažovanjem ostavio pečat na rad asocijacije koja okuplja bajkere Srbije.

„Čast je i zadovoljstvo da baš Negotin i naš Moto klub „Lobanje“, koji je član Moto asocijacije Srbije, bude domaćin početka ovogodišnjeg moto relija. I ove godine bajkeri Srbije, a očekuje se da će ih biti oko stotinak, spojiće rutom dugom 1.136 kilometara istog, zapad i sever Srbije. Početak 18. turističkog memorijalnog Moto relija „Slobodan Jovanović Dane“ je na kusjačkoj plaži 14. avgusta a završetak 20. avgusta u Zrenjaninu. Reliju se mogu priključiti svi zainteresovani bajkeri. Ruta je zanimljiva, ide kroz celu Srbiju, a bajkere u svakom gradu čeka smeštaj i obrok“ kaže za NG Portal Ivica Stingić, predsednik Moto kluba „Lobanje“.

Početak druženja bajkera najavljen je već za petak 12. avgusta otvaranjem Kusjačkog moto skupa i večernjim koncertom na kome će nastupiti bendovi: Rock star, Le Bonens i Denis napast. Subota je rezevisana za bajkerski defile i posetu Vinariji Matalj, za bajkerske igre a veče će biti u znaku  rok koncerta na kome će svirati Red Danger i Empty Minded.

Zatvaranje Kusjačkog moto skupa u organizaciji Moto kluba „ Lobanje“ i početak ovogodišnjeg moto relija u organizaciji Moto asocijacije Srbije biće u nedelju 14. avgusta.