Naslovna Društvo Kuke dobrote i u Negotinu; Ako imaš donesi, ako nemaš odnesi!

Kuke dobrote i u Negotinu; Ako imaš donesi, ako nemaš odnesi!

3846
0

Po uzoru na brojne gradove u Srbiji i Negotinci su se pridružili globalnoj akciji Kuke dobrote, a u našem gradu inicirali su ih članovi Moto kluba “Lobanje”.

Možda im je ime kluba pomalo “preteće”, ali im je srce definitivno veliko. Članovi Moto kluba “Lobanje” po uzoru na mnoge humanitarce širom Srbije ispred prostorija svog kluba u Negotinu, na Trgu Đorđa Stanojevića 72, na zgradi nekadašnje popularne prodavnice “Soliterka” u blizini Banke Intesa postavili su kuke dobrote.

Već treći dan na ovim kukama bajkeri ostavljaju hleb, voće i druge životne namirnice za one kojima je pomoć i najpotrebnija.

“Naš klub je uvek tu da pomogne koliko može i kome je pomoć potrebna . Mi smatramo da svako naše malo nekom može da bude veliko, zato i svakodnevno na kuke stavljamo kese sa namirnicama”, kaže Ivica Stingić Stinga, osnivač MK “Lobanje”.

Komšije su, ističu ovi humani ljudi, pozdravile akciju, a u Moto klubu “Lobanje” veruju da će ona biti tek “pelcer” koji će nastaviti da se “prima” širom Krajine.

“Pozivamo i sve ostale Negotince da se priključe ovoj akciji. Ko ima neka donese, a kome treba neka se posluži i neka odnese”, dodaje Stingić.