Naslovna Društvo Kreće jesenji krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

Kreće jesenji krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

235
0

Šest javnih izvlačenja nagrada drugog kruga igre „Uzmi račun i pobedi 2021“ biće priređeno na programu RTS-a od 18. septembra do 23. oktobra.

uzmiracun.rs/printscreen

Učestvujete li u nagradnim igrama? U svom okruženju, među svojom porodicom ili prijateljima, sigurno imate one koji to čine, kao i one koji će tvrditi da je sve namešteno ili da nisu oni te sreće da osvoje nagradu.

Za ove prve, koji se rukovode i onom da ne možeš ni da se nadaš nagradi ako u igri ne učestvuješ, informacija da se nastavlja nagradna igra sa fiskalnim računima i slipovima koju je pokrenula Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om.

Cilj je da se građani zainteresuju za temu sive ekonomije i da se aktivno uključe u njeno suzbijanje tako što će uzimati fiskalne račune prilikom svake kupovine, bez obzira na iznos računa.

Takođe, želja organizatora je i da stimuliše bezgotovinsko plaćanje, tako da građani koji prilikom kupovine koriste bilo koju karticu ili plaćaju instant mobilnim telefonom, imaju dvostruku šansu za dobitak jer uz fiskalne račune dobijaju i slipove sa kojima ravnopravno mogu da učestvuju u nagradnoj igri.

Da biste imali pravo učešća u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ morate biti punoletni i sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije. Ukoliko ispunjavate ovaj uslov, prikupljate 10 fiskalnih računa ili 10 slipova – potvrda za plaćanje karticom odnosno platnim instrumentom za instant plaćanje putem IPS QR koda, minimalne vrednosti od 100 dinara po fiskalnom računu ili slipu, a datum na njima treba da bude od 1. aprila 2021. godine do danas.

U kovertu bilo koje boje, veličine ili oblika (dokle god staju u poštansko sanduče) pakujete račune ili slipove, vodeći računa da ih dostavljate odvojeno. Adresa na koju se šalju koverte je samo: UZMI RAČUN I POBEDI 2021. Na poleđini koverte čitkim slovima treba upisati lične podatke učesnika: ime, prezime, adresu prebivališta/boravišta iz ličnih dokumenata i kontakt telefon učesnika.

Za slanje koverata sa fiskalnim računima i slipovima poštarina je besplatna, a svoje tako pripremljene koverte možete direktno ubaciti u poštansko sanduče ispred zgrade Pošte. U ovoj nagradnoj igri možete učestvovati sa neograničenim brojem koverata, uz napomenu da sve koverte koje su pristigle na adresu tokom prvog, prolećnog, kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“, počev od 15.aprila, ravnopravno učestvuju i u jesenjem krugu nagradne igre.

Izvlačenje prvog kruga nagradne igre održano je od 15. maja do 19. juna. Tokom šest javnih izvlačenja nagrada na Prvom programu RTS-a, dodeljeno je osam stanova u Beogradu i 30 automobila Fiat 500L. Još toliko nagrada biće podeljeno tokom drugog kruga u periodu od 18. septembra do 23. oktobra.

Sve koverte koje su stigle na adresu “Uzmi račun i pobedi 2021“ i nisu izvučene u prvom izvlačenju, ravnopravno učestvuju u sledećim, sve do poslednjeg izvlačenja nagrada.