Naslovna Sport Košarkaški klub “Hajduk Veljko” nagradio decu sa svim peticama

Košarkaški klub “Hajduk Veljko” nagradio decu sa svim peticama

636
0

Košarkaški klub “Hajduk Veljko” sportskom opremom nagradio je svoje članove, učenike koji su upravo završenu školsku godinu završili sa prosekom 5,0.

Sa željom da afirmišu prave vrednosti, Košarkaški klub “Hajduk Veljko” nagradio je učenike koji su školsku godinu završili sa svim peticama.

“Kao klub najveću pažnju posvećujemo deci i trudimo se da im osim košarkaškog znanja koje dobijaju u okviru našeg programa ukažemo i na važnost škole i njihovog obrazovanja, usmeravamo ih na prave životne vrednosti i cilj nam je da se formiraju u zdrave, dobre i pametne ljude. U ovoj akciji “Dobar košarkaš – pametan košarkaš” ukupno je 30 mališana školsku godinu završilo odličnim uspehom sa svim peticama. Sama akcija poslužiće nam i kao motiv za sve ostale košarkaše i košarkašice u našem klubu, da se u narednoj školskoj godini potrude malo više, poprave ocene koje im nedostaju i tako i oni zasluže svoje nagrade i priznanja. Košarka je sport koji se uči ceo život, koji razvija maštu i kreaciju tako da je aktiviranje sivih ćelija kod naših mališana izuzetno bitno za njihov igrački razvoj”, kaže trener Dušan Mandić.

Na Vidovdan, u Hali sportova, uprava i treneri Košarkaškog kluba “Hajduk Veljko” uručila je nagrade košarkašicama: Sofiji Rangelov, Anđelini Stanković, Lani Jovanović, Jani Nikolić, Ani Jović, Mileni Trailović, Jelici Živković, Petri Mihailović, Aleksandri Josifović, Nađi Dimitrijević, Anđeli Tihojević i Ameliji Nedeljković.

Nagrađeni su Predrag Mihajlović, Uroš Todorović, Predrag Rangelov, Miroslav Jović, Pavle Pitarević, Luka Dimitrijević, Mihajlo Trujkić, Stefan Jović, Ignjat Pejčić, Janko Miletić, Uroš Ninić, Filip Ilić, Stefan i Uroš Bogosavljević, Veljko Točaković, Nemanja Ožegović, Mladen Novičić i Aleksa Radulović.

“Ovu priliku koristim i da se zahvalim svim kolegama profesorima, nastavnicima, učiteljicama i vaspitačicama dece za količinu znanja koju su preneli na njih. Ovom akcijom je označen početak letnje pauze u Košarkaškom klubu, a sa pripremama za novu sezonu sve selekcije krenuće sredinom avgusta. Do tada želimo deci da se prvo dobro odmore, a zatim da rade na sebi, otklone svoje nedostatke, usavrše svoje vrline i spremni dočekaju nove izazove. Redakciji NG Portala i svim čitaocima zahvaljujemo na saradnji i podršci koju smo imali u sezoni 2018/2019”, dodaje trener Mandić.

Čestitkama se pridružuje i vaš NG Portal!