Naslovna Sport Košarkaški klub „Hajduk Veljko“ darivao svoje članove za Uskrs

Košarkaški klub „Hajduk Veljko“ darivao svoje članove za Uskrs

347
0

Tradicionalno za Uskrs Košarkaški klub “Hajduk Veljko” pod pokroviteljstvom opštine Negotin i uz pomoć svojih prijatelja iz kompanija „Spajic d.o.o“, „Eliksir kraft“ i „Vinarije Matalj“ darivao je svoje članove sportskom opremom.

Negotinski Košarkaški klub “Hajduk Veljko” godinama unazad najveću pažnju posvećuje deci i svoj plan rada i strategiju razvoja bazira upravo na tome.  Osim sportskog razvoja polaže se i na edukaciju dece, posebno u domenu kulture, zdravlja, ishrane, prevencije od povreda i kako ističu u klubu na usmeravanje ka nekim pravim životnim vrednostima.

“Obrazovanje i škola su svakako na samom vrhu naših prioriteti jer samo dobar učenik može biti i dobar košarkaš. Samo ove takmičarske sezone u seniorskoj ekipi prešli smo 3.210 kilometara, u Kadetskoj ligi Srbije 6.020 kilometara, u Pionirskoj ligi 1.570 kilometara što za te tri  selekcije daje ukupno 10.800 kilometara”, kaže Dušan Mandić, trener negotinskih košarkaša.

Zato je Košarkaški klub “Hajduk Veljko” rešio da i ovog Uskrsa nagradi svoje članove darujući im sportsku opremu uz želje da u ličnoj i profesionalnoj karijeriji nastave da napreduju.

“Imajuci u vidu koliko u našem klubu deca putuju, rade, treniraju, žrtvuju se, a istovremeno sve to usklađuju sa školskim obavezama mi smo ponosni na njih i na ovaj način smo želeli da ih nagradimo za Uskrs. Ovu priliku koristimo da svim vašim čitaocima i našim sugrađanima čestitamo Uskrs”, dodaje Mandić.