Naslovna Sport Košarkaši nisu otputovali na utakmice

Košarkaši nisu otputovali na utakmice

271
0

Umesto da ovog vikenda otputuju na utakmice, seniori “Trijumfu”, a mlađi pioniri niškom “Konstantinu”, košarkaši “Hajduk Veljka” su mečeve izgubili službenim rezultatom od 20:0 zbog –  nedostatka para.

Obe selekcije su, zbog finansija, dobile po minus bod. Po propozicijama takmičenja u ponovljenom slučaju klub će biti izbačen iz lige i finansijski kažnjen!

Selekcija pionira, koja se bori za titulu šampiona u play off-u svog takmicenja uz pomoć roditelja uspela je da kolima otputuje na gostovanje u Sokobanju i zabeleži bitnu pobedu od 67:83.

Najefikasniji u redovima “Hajduka” bili su Sreten Mandić sa 33 poena i Lazar Nemcanović sa 29.

Juniorke su u okviru četvrtog kola Kvalitetne lige na domaćem terenu bile bolje od niškog “Studenta” sa 83:70 i tako se vratile na čelo tabele.

Najefikasnije kod “Hajdučica” bile su Kristina Đurđić sa 32 poena, Milena Trailović sa 23, Milica Micić sa 13 i Teodora Trkulja sa 10 poena.

U “Hajduk Veljku” se nadaju da će finasijska sredstva za 2019. godinu ove nedelje ipak biti uplaćena, kako bi nesmetano funkcionisali i kako bi deca nastavila sa svojim takmičenjima

“Koristimo priliku i da se zahvalimo Sportskom savezu opštine Negotin koji je do sada nalazio načine da novčanim pozajmicama omogući plaćena suđenja utakmica od početka godine”, navode u KK “Hajduk Veljko”.

Narednog vikenda seniori su domaćini ekipi iz Bojnika, pioniri i mlađi pioniri su domaćini ekipi “Juniora” iz Niša, mlađe pionirke će u odloženoj utakmici ugostiti devojčice iz Leskovca, dok su juniorke slobodne.