Naslovna Sport Košarkaši Hajduk Veljka poraženi od Trijumfa

Košarkaši Hajduk Veljka poraženi od Trijumfa

347
0

Košarkaši Hajduk Veljka poraženi su ovog vikenda na domaćem terenu od niškog Trijumfa rezultatom 84:97 (16:26, 28:21, 20:23, 20:27).

Ekipa iz Negotina bila je značajno oslabljena neigranjem Zorana Milovanovića, najefikasnijeg igrača Hajduka u prethodna dva kola, koji zbog zdravstvenih problema bio van ekipe.

Košgeterskim  učinkom istakli su se Lazar Golubović sa 23 i Saša Lukić sa 18 postignutih poena. Viktor Grozdanović je dao 12, a Ilija Vučićević 11 poena.

„Čestitke gostima na igri i zasluženoj pobedi. Kada gostujuća ekipa u tvojoj kući želi više pobedu od tebe onda nemaš šta da tražiš na terenu. Odgovornost za ovaj poraz preuzimam na sebe, ja sam glavni krivac sto nisam uspeo od svojih igrača da izvučem maksimum.
Moja ekipa je za mene najbolja na svetu, ali moja ekipa ne sme tako da igra. Moze da greši, da promašuje, da ne prepoznaje neke situacije, ali nikada ne sme da se preda i da se ne bori do kraja. Ekipa je sastavljena od velikog broja mladih igrača kojima je ovo prvi susret sa seniorskom košarkom, tako da moramo da budemo strpljivi i da ih usmerimo na pravi put kako bi oni postali pravi.
Ostaje nam još jedno gostovanje u prvom delu sezone i nadam se da će se ekipa trgnuti i sada kada je teško pokazati karakter muškaraca i ratnika“, istakao je Dušan Mandić, trener KK „Hajduk Veljko“.