Naslovna Društvo Konkurs za najbolji primer nastave na daljinu: Na spisku i prosvetni radnici...

Konkurs za najbolji primer nastave na daljinu: Na spisku i prosvetni radnici iz Negotina i Kladova

1374
0

Na konkursu za najbolje primere nastave na daljinu “Magija je u rukama nastavnika” učestvuju i prosvetni radnici iz Negotina i Kladova.

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“ u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Zavodom za unapređenje obrazovanja i vaspitanja i uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj USAID, raspisala je konkurs za izbor najboljih primera nastave na daljinu pod nazivom „Magija je u rukama nastavnika“.

Imajući u vidu da pokazana inovativnost u izvođenju nastave u promenjenim uslovima zaslužuje široko društveno priznanje NALED je pozvao nastavnike i stručne saradnike u državnim ili privatnim osnovnim i srednjim školama koji su u proteklih godinu dana imali vodeću ulogu u osmišlјavanju i izvođenju određenog oblika nastave na dalјinu da učestvuju na ovom konkursu, a nakon što su se mnogi od njih i odazvali na spisku su se našli i prosvetni radnici iz opština Negotin i Kladovo.

Daniela Pejčić, profesor razredne nastave u Osnovnoj školi “Stevan Mokranjac” u Kobišnici na konkursu „Magija je u rukama nastavnika“ učestvuje sa projektom “Da se čuje i naš glas” iz građanskog vaspitanja za učenike četvrtog razreda.

Dušan Novčić, profesor harmonike u Osnovnoj muzičkoj školi “Konstantin Babić” u Kladovu i Umetničkoj školi “Stevan Mokranjac” u Negotinu, na ovom konkursu predstavlja digitalnu knjigu “Zašto volim da sviram harmoniku” i online koncert “Veče harmonike”.

Marko Gruičić, profesor francuskog jezika u Srednjoj školi u Kladovu konkuriše sa projektom “Obnavljanje članova u francuskom jeziku preko zoom aplikacije, zvaničnog sajta nastavnika”.

Bojan Božanović, profesor matematike u kladovskoj Srednjoj školi na konkursu za najbolji primer nastave na daljinu predstavlja projekat “Moja matematika – elipsa, hiperbola i parabola – utvrđivanje”.

Njihova inovativnost i posvećenost zaslužuje široko društveno priznanje,  zato vas pozivamo da glasate za njihove odlične primere nastave na daljinu.  Klik na ime nastavnika vodi vas do linka na kome možete da svom favoritu date 3 glasa po jednom Google nalogu.

Glasanje se može obaviti sa svih naloga koje posedujete zaključno sa 7. junom.