Naslovna Događaji Koncert Željka Vasića u Negotinu „Da pređemo na ti“

Koncert Željka Vasića u Negotinu „Da pređemo na ti“

359
0

Popularni domaći pop pevač, kompozitor i tekstopisac u petak, 9.marta održaće koncert „Da pređemo na ti“ u negotinskom Domu kulture „Stevan Mokranjac“.

Željko Vasić na koncertu „Moj je život moje blago“ u Negotinu, 2016.

Na radost publike Željko Vasić prirediće akustični (unplugged) koncert na kojem će, uz podršku svog benda, koga čine: Aleksandar Sedlar, Uroš Ranković i Goran Milošević, ovo romantićno veče dodatno “začiniti” svojim hitovima u slavu ljubavi i života.

Pred negotinskom publikom popularni Zaječarac nastupio je i prošle godine na festivalu „Mokranjčevi dani“ u okviru večeri evengrin muzike “Dobra vam noć prijatelji”, kojim je Umetnički ansambl Ministarstva odbrane Stanislav Binički, pod upravom Vojkana Borisavljevića, proslavio svoj 118. rođendan. Vasić je nastupio zajedno sa Ljubicom Vraneš, Beti Đorđević, Dejanom Cukićem i Anom Sofrenović.

Ana Sofrenović, Ljubica Vraneš, Željko Vasić i Beti Đorđević na „Mokranjčevim danima“, 2017.

Negotinci su imali prilike da i 2016. uživaju u raskošnom Vasićevom vokalu na koncertu sećanja na Ljubišu Stojanovića Luisa “Moj život je moje blago“, godišnjem koncertu kojim Negotin pokazuje da nije zaboravio svog počasnog građanina i velikog humanistu.

Ulaznice za koncert Željka Vasića „Da pređemo na ti“ prodaju se na biletarnici Doma kulture „Stevan Mokranjac“ od 9 do 14 i od 17 do 19 časova po ceni od 400 dinara.

Koncert će biti održan u petak, 9.marta u sali negotinskog doma kulture, a počinje u 20 časova.