Naslovna Društvo COVID-19 Kompanija “Tekijanka”: Molimo kupce da ne prazne rafove

Kompanija “Tekijanka”: Molimo kupce da ne prazne rafove

1659
0

Kompanija “Tekijanka” oglasila se saopštenjem za javnost u kojem je pozvala građane da ne stvaraju nepotrebne zalihe i da u prodavnice ne idu bolesni jer time ugrožavaju i ljude oko sebe.

Foto: I. Mitrović

S obzirom na novonastalu situaciju i pandemiju korona virusa, a potom i proglašeno vanredno stanje na teritoriji cele Republike Srbije, kompanija Tekijanka obaveštava potrošače, ali i celokupnu javnost da će u skladu sa odlukama lokalnih samouprava, Tekijanka marketi u Negotinu (supermarket u ulici Trg Đorđa Stanojevića 21 i market u ulici Dobrile Radosavljević 17a), kao i marketi u Zaječaru (u ulici Hajduk Veljka 71 i u ulici Nikole Pašića 91) radiće radnim danima i subotom do 20h, a nedeljom po ustaljenom radnom vremenu.

Radno vreme ostalih Tekijanka maloprodajnih objekata u Kladovu, Majdanpeku, Boru, Knjaževcu i Donjem Milanovcu ostaje uobičajeno i nepromenjeno do daljeg.

U ovoj kompaniji navode da će nastojati da svoje maloprodajne objekte redovno snabdevati  dovoljnim količinama tražene robe, posebno osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za higijenu, te da od strane dobavljača nema najava o nestašici bilo kog proizvoda.

“Poslednjih dana svedoci smo povećane potražnje osnovnih životnih namirnica i nastojaćemo da se snabdevanje istih nastavi u uobičajenom, neporemećenom toku, stoga preporučujemo građanima da ne prave prekomerne zalihe ovih proizvoda”, kažu u Kompaniji “Tekijanka”.

Cene će, dodaju, ostati stabilne i u skladu sa Odlukom Vlade Republike Srbije o ograničenju visine cena osnovnih životnih namirnica i zaštitne opreme.

“Naši zaposleni odgovorno vode računa o ličnoj zaštiti i dezinfekciji, kao i o dezinfekciji radnih površina, sredstava za rad, alata za pripremu mesa i rezanje suhomesantih proizvoda i sireva. Preporuka svim našim kupcima je da budu odgovorni i ne dolaze bolesni u kupovinu, kao i da nose maske ukoliko ih imaju. Takođe, ukoliko u prodavnici postoje redovi, molimo vas da držite neophodno odstojanje, a u slučaju veće gužve, da sačekate ispred objekta ulazeći u isti naizmenično. Molimo vas da izbegavate dodirivanje proizvoda više puta i vraćanje istih na policu, posebno proizvoda koji nemaju sopstveno pakovanje kao što su svež hleb i voće i povrće”, stoji u saopštenju koje potpisuje Andrijana Stojković Krstevski, direktor marketinga kompanije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.