Naslovna Društvo COVID-19 Kompanija “Tekijanka”: Molimo kupce da ne prazne rafove

Kompanija “Tekijanka”: Molimo kupce da ne prazne rafove

1680
0

Kompanija “Tekijanka” oglasila se saopštenjem za javnost u kojem je pozvala građane da ne stvaraju nepotrebne zalihe i da u prodavnice ne idu bolesni jer time ugrožavaju i ljude oko sebe.

Foto: I. Mitrović

S obzirom na novonastalu situaciju i pandemiju korona virusa, a potom i proglašeno vanredno stanje na teritoriji cele Republike Srbije, kompanija Tekijanka obaveštava potrošače, ali i celokupnu javnost da će u skladu sa odlukama lokalnih samouprava, Tekijanka marketi u Negotinu (supermarket u ulici Trg Đorđa Stanojevića 21 i market u ulici Dobrile Radosavljević 17a), kao i marketi u Zaječaru (u ulici Hajduk Veljka 71 i u ulici Nikole Pašića 91) radiće radnim danima i subotom do 20h, a nedeljom po ustaljenom radnom vremenu.

Radno vreme ostalih Tekijanka maloprodajnih objekata u Kladovu, Majdanpeku, Boru, Knjaževcu i Donjem Milanovcu ostaje uobičajeno i nepromenjeno do daljeg.

U ovoj kompaniji navode da će nastojati da svoje maloprodajne objekte redovno snabdevati  dovoljnim količinama tražene robe, posebno osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za higijenu, te da od strane dobavljača nema najava o nestašici bilo kog proizvoda.

“Poslednjih dana svedoci smo povećane potražnje osnovnih životnih namirnica i nastojaćemo da se snabdevanje istih nastavi u uobičajenom, neporemećenom toku, stoga preporučujemo građanima da ne prave prekomerne zalihe ovih proizvoda”, kažu u Kompaniji “Tekijanka”.

Cene će, dodaju, ostati stabilne i u skladu sa Odlukom Vlade Republike Srbije o ograničenju visine cena osnovnih životnih namirnica i zaštitne opreme.

“Naši zaposleni odgovorno vode računa o ličnoj zaštiti i dezinfekciji, kao i o dezinfekciji radnih površina, sredstava za rad, alata za pripremu mesa i rezanje suhomesantih proizvoda i sireva. Preporuka svim našim kupcima je da budu odgovorni i ne dolaze bolesni u kupovinu, kao i da nose maske ukoliko ih imaju. Takođe, ukoliko u prodavnici postoje redovi, molimo vas da držite neophodno odstojanje, a u slučaju veće gužve, da sačekate ispred objekta ulazeći u isti naizmenično. Molimo vas da izbegavate dodirivanje proizvoda više puta i vraćanje istih na policu, posebno proizvoda koji nemaju sopstveno pakovanje kao što su svež hleb i voće i povrće”, stoji u saopštenju koje potpisuje Andrijana Stojković Krstevski, direktor marketinga kompanije.