Naslovna Društvo Kompanija “Metalac” traži u Negotinu nove članove tima

Kompanija “Metalac” traži u Negotinu nove članove tima [Oglas za posao]

1793
0

Kompanija “Metalac” iz Gornjeg Milanovca, sinonim za kvalitet i pouzdanost već 65 godina, proširuje svoje radne timove. Nove članove traže i u Negotinu.

Metalac Grupa, poznata po integrisanom sistemu upravljanja kvalitetom i zaštitom životne sredine, kao i po visokokvalitetnim proizvodima, traži posvećene profesionalce za rad u svom maloprodajnom lancu Metalac Market d.o.o.

Zbog potrebe za proširenjem radnih timova, Metalac Market d.o.o. oglašava prijem zaposlenih u radni odnos na određeno vreme, sa mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vreme, za radno mesto:  Prodavac u prodavnici Negotin, sa trećim ili četvrtim nivoom kvalifikacija.

Zaposleni u Metalac Grupi uživaju u sigurnoj i redovnoj zaradi, kao i u brojnim benefitima, uključujući mogućnost stručnog usavršavanja, karijernog napredovanja, timskog rada, bezbednosti na radu i prijatne radne atmosfere.

Ako želite da postanete deo uspešnog tima i pridružite se kompaniji koja vrednuje kvalitet, inovacije i profesionalni razvoj, prijavu sa biografijom i propratnim pismom možete dostaviti na e-mail adresu: [email protected] ili poštom na adresu:

METALAC a.d.
Služba za ljudske resurse
32 300 Gornji Milanovac
Kneza Aleksandra 212

Oglas ostaje otvoren do popune radnog mesta potrebnim brojem izvršilaca.