Naslovna Društvo COVID-19 Kompanija „Eliksir”  donirala  punktu za imunizaciju sredstva za dezinfekciju i zaštitnu opremu

Kompanija „Eliksir”  donirala  punktu za imunizaciju sredstva za dezinfekciju i zaštitnu opremu

393
0

Kompanija “Eliksir” Prahovo d.o.o. donirala je opremu za dezinfekciju i zaštitna sredstva za Vakcinalni punkt u negotinskom Domu penzionera.

Punkt za imunizaciju u Domu penzionera u negotinskoj Ulici Dobrile Radosavljević zahvaljujući prahovskom “Eliksiru” u narednom periodu imaće dovoljne količine sredstava za dezinfekciju, alkohola, zaštitnih maski i rukavica, ali i pijaće vode.

Ova društveno odgovorna kompanija, koja zapošljava preko 1.000 ljudi i sama je u svojim prostorijama otvorila nedavno vakcinalni punkt za svoje zaposlene, sa ciljem da održi zdravlje svojih radnika i edukuje ih da je “zdrav čovek ono što je najbitnije”.

U Štabu za vanredne situacije za teritoriju opštine Negotin ističu da se naš vodeći privredni subjekat i ranije odazivao pozivima za svaku vrstu pomoći, na čemu su im neizmerno zahvalni.

Vakcinalni punkt u Domu penzionera, inače, svakodnevno vrši imunizaciju građana bilo da su prijavljeni preko eUprave ili nisu, uz prepodnevno i poslepodnevno angažovanje i do 25 osoba, a kroz punkt dnevno prođe od 150 do 450 ljudi, pa je, ističu u Štabu za vanredne situacije za teritoriju opštine Negotin, donacija kompanije “Eliksir” naročito značajna za očuvanje zdravlja medicinskog osoblja i volontera, ali i građana koji dolaze da se vakcinišu.