Naslovna Društvo Klub Vojske u Negotinu po drugi put ove godine na licitaciji

Klub Vojske u Negotinu po drugi put ove godine na licitaciji

2236
1

Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju 45 nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije, a među kojima je i negotinski Klub Vojske.

Klub Vojske, detalj iz unutrašnjosti; Fotografija: Predrag Buca Trokicić

Ovaj vojni kompleks, koji se prodavao i u septembru i za koga na toj licitaciji, kao ni ostalima prethodnih godina, nije bilo zainteresovanih, prodavaće se po istoj početnoj ceni od 280.825, 09 evra u dinarskoj protivvrednosti, uz polaganje depozita u visini od 1,6 miliona dinara.

Klub Vojske, nekadašnji Dom JNA, predstavlja nepokretno kulturno dobro kao spomenik kulture, a nalazi se na uglu ulica Ljube Nešića i Dobrile Radosavljević. Sastoji se od glavnog objekta, Kluba Vojske površine 673,16 metara kvadratnih i magacina od 16,43 kvadrata, kao i zemljišta od nešto više od 22 ara.

Rok za podnošenje ponuda je do 11. decembra, a o izboru kupca odlučujuća će biti visina ponuđene cene.

“Кriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača je visina ponuđene kupoprodajne cene, kao i da ispunjava sve uslove ovog oglasa. U slučaju da dva ili više ponuđača ponude istu kupoprodajnu cenu Direkcija zadržava pravo da po slobodnom uverenju i proceni izvrši izbor najpovoljnijeg ponuđača. Ukoliko na oglas pristigne jedna ponuda, ista će se uzeti u razmatranje”, navodi se u oglasu koji je danas, 20. novembra objavila Republička direkcija za imovinu.

1 KOMENTAR

  1. ..😀 … Da ..vec vidjeno.😀 Nekad su bili neki ljudi koji su ga izgradili… A sada.. koji nisu sposobni cak ni da ga okrece ,odrzavaju i pronadju mu neku normalnu i drustveno korisnu namenu….Nego se prodaje za neki sitnis ,o d koga vec prekosutra nece biti ni traga…😀 Ali sve je vec i napisano u komentarima ispod prethodnog clanka o prodaji ovog istorijskog negotinskog zdanja …
    U stvari, ovo je mnogo manje oglas….
    a mnogo vise ogledalo…😀 I pozz iz 🚞

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.