Naslovna Uncategorized “Klasika za sve” u ponedeljak 25. jula

“Klasika za sve” u ponedeljak 25. jula

308
0

Dom kulture “Stevan Mokranjac” u saradnji sa negotinskim Udruženjem muzičkih umetnika “ArtIst” prirediće u ponedeljak 25. jula, u okviru „Negotinskog leta“, koncert pod nazivom “Klasika za sve”.

Ljubitelji  muzike u Negotinu imaće prilike da u ponedeljak 25. jula uživaju u odabranim delima klasične literature, operskim i arijama za hor koje će publici znalački preneti negotinski umetnici: Magdalena Antić, sopran, Milja Videnović, klavir, Valentina Dimitrijević, flauta, kao i Vokalni ansambl “ArtIst” koga je publika imala prilike da čuje u premijernom predstavljanju ovog novog umetničkog udruženja na Svetski dan muzike, 21. juna u Mokranjčevoj kući.

Koncert će uveličati i tenor Stevan Karanac, koji nastupa na scenama Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu i nacionalnog teatra u Beogradu koji je prethodnih dana u Negotinu za učenike i studente solo pevanja vodio uspešan master klas “Osnovi belkanta”.

Koncert pod nazivom “Klasika za sve” biće priređen na platou ispred ulaza u Dom kulture “Stevan Mokranjac” sa početkom u 21 sat.