Naslovna Događaji Kabare „Da, to su bili dan“ 30. maja u Negotinu

Kabare „Da, to su bili dan“ 30. maja u Negotinu

369
0

Negotinsku publiku, u okviru Majskih svečanosti, u četvrtak 30. maja očekuje na sceni negotinskog Doma kulture „Stevan Mokranjac“ veče kabarea „Da, to su bili dani“ u izvođenju Nebojše Dugalića i Borisa Pingovića.

Muzičko-poetski kabare „Da, to su bili dani“ pred publikom je već 20 godina. Blizu 400 izvođenja ovog dobro osmišljenog druženja sa publikom, punog stihova, muzike i anegdota iznova je drugačije jer je i publika uvek druga.

Ovaj kabare je spoj srodnog muzičkog i poetskog stvaralaštva umetnika i sećanje na na neko vreme kada se drugačije pevalo i govorilo.

Negotinska publika će u četvrtak 30. maja od 20 sati moži da uživa u stihovima naših pesnika čija su dela u čitankama srpske poezije, anegdotama, ali i u različitim muzičkim žanrovima od šansona i rokenrola do zvuka evergrina sa našeg i stranog prostora. Glumački dvojac Nebojša Dugalić i Boris Pingović koji će i sami pokazati svoje umeće na gitari, pratiće i vokal i perkusionista Nina Ćosić kao i Vojislav Savić na bas gitari.

Cena ulaznice za ovaj program je 500 dinara i može se kupiti na biletarnici Doma kulture “Stevan Mokranjac” od 9 do 13 i od 17 do 19 sati.