Naslovna Sport Još jedan uspešan vikend za gimnastičarke

Još jedan uspešan vikend za gimnastičarke

333
0

Tea Pacić, mlada negotinska gimnastičarka  ovog vikenda okitila se bronzom, dok su u ekipnom takmičenju u kategoriji, prve selekcije, Negotinke zauzele četvrto mesto.

Proteklog vikenda u Kostolcu je održano finalno takmičenje Pionirske lige Srbije gde su boje negotinskog Gimnastičkog kluba „Hajduk Veljko“ branile: Anđela Blagojević, Tea Pacić, Sofija Dinkić i Iskra Tolić.

U kategoriji najmlađih prve selekcije naše mlade ginmastičarke osvojile su četvrto mesto u jakoj konkurenciji ekipa iz Beograda i Subotice, koje iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo.

Svojim nastupom Negotinke su pokazale da su stasale  za velika takmičenja i još bolje rezultate koji ih tek čekaju u godinama koje dolaze.

Fantastičan upseh pokazala je u finalu  mlada Tea Pacić  na spravama, ali i preskoku i sa visokom ocenom od 14.300 domogla se bronzane medalje. Po rečima trenera Ane Ranđelović ovo je najbolji rezultat negotinskog Gimnastičkog kluba „Hajduk Veljko“ kluba u Pionirskoj ligi Srbije.

Već u subotu 26. novembra u Kostolcu će biti održano finalno takmičenje u C programu. Čestitamo mladim negotinskim gimnastičarkama.