Naslovna Društvo Javni poziv za sticanje statusa “sertifikovanog partnera” Regionalnog brenda istočne Srbije “Balcanica...

Javni poziv za sticanje statusa “sertifikovanog partnera” Regionalnog brenda istočne Srbije “Balcanica Superior”

296
0

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije raspisala je javni poziv za sticanje statusa „sertifikovanog partnera“ Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior“.

Za sticanje statusa „sertifikovanog partnera“ mogu da konkurišu pravna i fizička lica registrovana kod Agencije za privredne registre (APR), kao i seoska turistička domaćinstva koja proizvode, odnosno pružaju usluge na teritoriji opština i gradova: Zaječar, Sokobanja, Knjaževac, Boljevac, Bor, Negotin, Majdanpek i Kladovo, i koji ispunjavaju uslove iz “Kriterijuma za dodelu regionalnog brenda Balcanica Superior“.

Da bi neka kompanija stekla status „sertifikovanog partnera“ regionalnog brenda „Balcanica Superior“ dovoljno je samo da popuni obrazac prijave, koji može preuzeti sa OVOG linka.

“Balcanica Superior“ ima trenutno 15 sertfikovanih partnera, među kojima su i vinarije “Raj” i “Matalj”, Etno selo „Gostoljublje“ Sikole, Domaćinstvo “Jovanović” iz Rogljeva, kao i Seosko turističko domaćinstvo „C`est La Vie“ iz Rajca.