Naslovna Ekonomija Javni poziv za sticanje statusa „Balcanica Superior“

Javni poziv za sticanje statusa „Balcanica Superior“

172
0

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) raspisala je javni poziv za sticanje statusa „sertifikovanog partnera“ Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior“.

Za sticanje statusa „sertifikovanog partnera“ mogu konkurisati pravna i fizička lica registrovana kod Agencije za privredne registre, kao i seoska turistička domaćinstva koja proizvode, odnosno pružaju usluge na teritoriji opština i gradova: Zaječar, Sokobanja, Knjaževac, Boljevac, Bor, Negotin, Majdanpek i Kladovo i koji ispunjavaju uslove iz “Kriterijuma za dodelu regionalnog brenda Balcanica Superior“.

Da bi neka kompanija stekla status „sertifikovanog partnera“ regionalnog brenda „Balcanica Superior“ dovoljno je samo da popuni obrazac prijave, koji može da preuzme na veb stranici ovog regionalnog brenda, gde, takođe, imaju i sve druge potrebne informacije, kriterijume i dokument koji definiše naknade za korišćenje brenda.

“Regionalni brend istočne Srbije „Balcanica Superior“ ima trenutno 20 sertifikovanih partnera. Nakon godinu dana, prvih deset sertfikovanih  partnera su produžili ugovor, a brendu se pridružilo još pet kompanija.  Mi pratimo vaše potrebe i pomoći ćemo vam da konkurišete za subvencije, bespovratna sredstva i programe podrške kod domaćih i međunarodnih izvora”, navode u RARIS-u.

Sertifikovani partneri dobijaju priliku za dodatnu promociju kroz sajt ovog regionalnog brenda, newsletter koji se redovno distribuira na više od 3.000 adresa, ali i kroz regionalni turistički portal istočne Srbije “Visit East Serbia”, koji na društvenim mrežama prati preko 60.000 ljudi, a  čije pojedinačne objave dostižu i blizu milion  pregleda.