Naslovna Društvo Javna rasprava o Nacrtu odluke o lokalnim komunalnim taksama u opštini Negotin

Javna rasprava o Nacrtu odluke o lokalnim komunalnim taksama u opštini Negotin

715
0

Odeljenje za budžet, finansije i lokalnu poresku administraciju Opštinske uprave Negotin uputilo je javni poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu odluke o lokalnim komunalnim taksama.

Opštinska uprava opštine Negotin, Odeljenje za budžet, finansije i lokalnu poresku administraciju pozvala je sve građane kao i stručnu javnost da se upoznaju sa tekstom Odluke o lokalnim komunalnim taksama  na teritoriji opštine Negotin i da daju svoje komentare, sugestije i predloge.

Predloge,  sugestije,  inicijative i  komentare  učesnici  u  javnoj  raspravi  mogu dostaviti na elektronsku adresu: [email protected] ili pisanim putem na adresu: Opštinska uprava opštine Negotin, Odeljenje za budžet, finansije i lokalnu poresku administraciju, Trg Stevana Mokranjca 1, 19300 Negotin sa naznakom: ,,Za javnu raspravu o nacrtu Odluke o lokalnim komunalnim taksama  na teritoriji opštine Negotin“.

Javna rasprava sprovodi se do 30. novembra. Nacrt odluke o lokalnim komunalnim taksama objavljen je na opštinskom sajtu.