Naslovna Društvo Jadranska oaza sada dostupna uz neverovatne pogodnosti

Jadranska oaza sada dostupna uz neverovatne pogodnosti

332
0

Doživite letnju avanturu uz popuste za kupljene karte u pretprodaji do 15. jula.

Na samom jugu plavetnila Jadranskog mora, u srcu balkanskih planina, nalazi se lepota divlje prirode Crne Gore, koja iz godine u godinu privlači sve veći broj turista.

Osluškujući potrebe svojih vernih putnika i zainteresovanih ljubitelja mediteranskog raja, kompanija Arriva od 23. juna uvela je svakodnevni red vožnje do Crnogorskog primorja iz Negotina preko Zaječara i Bora.

Uz neverovatne pogodnosti za putnike koji karte mogu kupiti na čak 3 mesečne rate,  u ponudi su popusti i za:

  • Karte kupljene u pretprodaji;
  • Decu;
  • Omladinu do 26 godina;
  • Starije od 60 godina;
  • Za grupe veće od 3 člana.

„Crna Gora postaje sve privlačnija destinacija za turiste iz celog sveta, a posete u toku letnjih meseci su sve brojnije zahvaljujući prijatnom mediteranskom klimatskom pojasu sa dugim, peščanim plažama i tirkiznim Jadranskim morem. Zbog velikog interesovanja, i ove godine, kompanija Arriva u saradnji sa kompanijom Božur iz Podgorice uvodi svakodnevne polaske do Crnogorskog primorja uz sjajne pogodnosti, kao i popust od 10 odsto namenjen za karte koje se kupe u pretprodaji do 15. jula“, naveli su iz kompanije Arriva.

Sa kupljenom kartom za Crnu Goru, svi putnici mogu uživati u usluzi besplatnog Wi-Fi-ja tokom celog putovanja.

Više informacija o samim polascima iz Negotina, pogodnostima i popustima možete pronaći na sajtu www.arriva.rs ili putem mejla na [email protected], kao i na broj telefona 019/ 545 324.