Naslovna Društvo Izdavanje ličnih dokumenata: Od 1. juna novo radno vreme šaltera

Izdavanje ličnih dokumenata: Od 1. juna novo radno vreme šaltera

1413
0

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Uprava za upravne poslove, zbog povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih dokumenata – pasoša, ličnih karata i vozačkih dozvola pred sezonu letnjih godišnjih odmora, od sutra, 1. juna, produžava  radno vreme šaltera radnim danima i subotom u sedištima svih policijskih uprava.

Policijska uprava u Boru obaveštava građane da će, zbog povećanog interesovanja za izdavanje ličnih karata i pasoša, od srede 1. juna, radno vreme šaltera u Boru subotom biti produženo i da će umesto od 9 do 14 časova, raditi od 7 sati i 30 minuta do 20 sati. Radnim danima šalteri će raditi od 7 do 20 sati.

Šalteri za izdavanje ličnih dokumenata u Policijskim stanicama u Negotinu, Kladovu i Majdanpeku radnim danima će i dalje raditi od 7 do 15 časova, dok u Negotinu rade i subotom od 7 sati i 30 minuta do 15 časova.

“Ministarstvo unutrašnjih poslova će, baš kao i do sada, na dnevnom nivou pratiti potrebe građana i na osnovu broja zahteva reagovati pravovremeno i preduzimati odgovarajuće mere kako bi naši građani u što bržem roku izvadili nova lična dokumenta”, navode u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.