Naslovna Društvo ITAcademy obezbedila besplatne online kurseve za tri učenika Osnovne škole “Vuk Karadžić”

ITAcademy obezbedila besplatne online kurseve za tri učenika Osnovne škole “Vuk Karadžić”

409
0

ITAcademy, kao deo LINK groupe,  ove godine poklonila tri  besplatna online kursa engleskog jezika Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” u Negotinu.

Učenje i usavršavanje engleskog jezika, zahvaljujući ITAcademy dobilo je, do sada, na poklon više od 260 učenika iz 60 škola u Srbiji.

Mia Stanković, Uroš Stojanović i Veljko Lautarević, učenici osmog razreda naše najstarije osnovne škole “Vuk Karadžić” dobili su priliku da engleski jezik usavrše i unaprede i postanu uspešniji u svom daljem školovanju.

Uz đačku knjižicu na kraju prvog polugodišta ovo troje veoma uspešnih učenika dobili su i kodove kojim će pristupiti platformi na kojoj ih čekaju besplatni online časovi, ali i zadaci.

“Engleski jezik jedan je od mojih omiljenih predmeta u školi. Veoma je bitan jer se pomoću njega možemo sporazumeti svuda u svetu, a smatram i da je znanje stranog jezika pitanje opšte kulture svakog čoveka. Baš zbog toga planiram da se jednog dana zaposlim u IT sektoru, pa je značaj poznavanja engleskog jezika još veći. Veoma se radujem što sam dobio šansu da učestvujem na ovom kursu. Zahvalan sam direktoru škole koji mi je ovo omogućio. Od kursa očekujem da će mi proširiti znanje kako u gramatici tako i u konverzaciji”, kaže za NG portal Uroš Stojanović.

Nakon što se registruju na strani i prijave, đacima će biti omogućeno da putem platforme za online učenje pristupe kursevima od kuće i u vreme kada njima najviše odgovara, a kursevi su klasifikovani prema različitim nivoima znanja, koji se određuju nakon početnog testa.

Uroš Stojanović, Mia Stanković i Veljko Lautarević su svojim višegodišnjim zalaganjem u školi, učenjem, dobrim rezultatima na takmičenju i vannastavnim aktivnostima, dobili priliku da usavrše znanje engleskog jezika.