Naslovna Društvo Istočna Srbija nikad spremnija za nastup na sajmu turizma u Krajovi: Među...

Istočna Srbija nikad spremnija za nastup na sajmu turizma u Krajovi: Među izlagačima i Negotinci

355
0

U Krajovi danas počinje Međunarodni sajam turizma na kojem, između ostalih učestvuju Turističke organizacije Negotina, Kladova i Donjeg Milanovca, Vinarije “Raj” i “Matalj”, Etno selo “Gostoljublje” iz Sikola i Pivnica “C’est La Vie”.

Detalj sa prošlogodišnjeg Sajma turizma u Krajovi; foto TOON

Za sajam u Krajovi, sedištu rumunskog okruga Dolž i kulturnom i privrednom sedištu Oltenije, koji je otvoren do 10. marta, Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) pripremila je veliku prezentaciju našeg regiona.

Zajednički će se predstaviti osam sertifikovanih partnera Regionalnog brenda istočne Srbije Balcanica Superior: borski hotel “Albo”, “Timomed” iz Knjaževca, “Adonis” iz Sokobanje, Etno selo “Gostoljublje” iz negotinskog sela Sikole, “Župan apartmani” iz Sokobanje, “Frutimo” iz knjaževačkog sela Petruša, Vinarija “Raj” iz Rajca  i “Matalj” iz Negotina, “Atrijum apartmani” iz Kladova, Pivnica “C’est La Vie” iz Rajca i hotel “Stara planina”.

Učestvuju i Turističke organizacije Negotina, Kladova i Donjeg Milanovca, kao i “Felix Romuliana” i “Lepenski Vir”.

“Ovogodišnji nastup je dugo pripreman i biće kombinacija savremenih digitalnih načina promocije (web, foto, video, društvene mreže) sa tradicionalnim metodama (nagradne igre, prezentacije, B2B susreti, brošure, plakati)”, navode u Regionalnoj agenciji za razvoj istočne Srbije.

Za sajam u Krajovi RARIS JE posebno pripremio

  • Poslovnu prezentaciju za turističke agencije iz Rumunije
  • Nagradnu igru na Facebook http://skr.rs/CxD
  • Nagradnu igru na Instagramu http://skr.rs/Cx2
  • Promotivne filmove na rumunskom za 13 učesnika
  • Nagradnu igru za posetioce sajma

Inače, istočna Srbija će se predstaviti pod sloganom Visit East Serbia, što je i naziv istoimene regionalne turističke platforme istočne Srbije koja se sastoji od: Web sajta, Facebook strane, Instagram naloga i YouTube kanala.